tirsdag 25. januar 2011

Litt av min dag

Tirsdagsforelesningene mine nå etter nyttår har startet litt trått. Grunnen til dette er at vi har fått en lærer som sikkert er kjempegod i faget, men mangler den pedagogiske delen. For det første kommer vedkommende ti minutter etter at timen skulle vært i gang, og når disse timene foregår i et stort datarom der det tar litt tid for læreren å koble opp datautstyr osv, da sklir alt ut fra første stund. Så 20 minutter etter at forelesningen skulle ha starta var vi endelig i gang i dag.

Undervisningen foregår ved at læreren står og leser direkte av PowerPoint presentasjonene som vedkommende har med seg. Rett og slett leser side opp og side ned!! Og da med etterfulgte tenkepauser, før neste side leses.

I dag hadde jeg av ren tilfeldighet kastet posen med strikketøyet opp i sekken, noe som var supert. For så rastløs som jeg ble av å sitte å høre på opplesningen, så tok jeg likegodt frem strikketøyet;) Da fikk jeg gjort to ting på en gang.
Om noen så rart på meg?? Nei, det tror jeg ikke, for det var mange som en etter en pakket sammen og gikk. Mens jeg holdt ut :)

Strikketøyet og oppskrifthefte sammen med de andre tingene som hører med.

1 kommentar:

  1. Hehe, kjenner jeg ikke savner så veldig å være på forelesning akkurat;) Kjekt å kunne strikke samtidig da!
    Men vi ses på skolen imorgen!

    SvarSlett