torsdag 26. mai 2011

Sommerferie:D

Det er lenge lenge siden sist det kom noe nytt inne her. I vår har mye av tiden min gått med til bachelorskrivning. I tillegg har jeg hatt en hjemmeeksamen og tre andre vanlige eksamner, der den ene var stor og med karakterkrav. MEN nå er jeg ferdig med alt sammen og har fått sommerferie:) Jeg har nå en bachelorgrad i økonomi, med fordypning i regnskap. (Hurra!)
I tillegg til eksamner har jeg tatt i mot mange lam, både natt og dag. Det er mest kos med alle disse små, men det er litt slitsomt også. En natt gikk jeg i fjøset i en og en halv time og bare venta på at ei søye skulle føde. Da er det litt slitsomt. Nå er det 89 søte små som hopper og spretter i fjøset, mye underholdning;) Noen får flaske ved siden av, for at moren ikke har nok melk og de er ekstra artige.

Det har blitt litt strikking innimellom alt sammen. Denne babybuksa og lue har jeg blitt ferdig med. Selve buksa er veldig grei å strikke, det som tar tid er selve monteringen. Blir mange tråder å feste, i tillegg tar det tid å strikke opp igjen rundt hals og armer. Men nå er den ferdig:) Det har blitt en lue også, men skal lage en litt større også. Skal lage en jakke, men har et annet prosjekt jeg skal gjøre ferdig først;) Bilder kommer etterhvert.

Buksen er i størrelse 0-3 måneder. Jeg har brukt Lanett babyull. Buksen har ikke fått knapper enda. Skal strikke jakken først og finne knapper til begge samtidig. Om jeg ikke allerede har passende knapper da.

1 kommentar:

  1. Hei Nina!!Gratulerer med ferdig studie, må vera kjempegodt:)Moro å sjå at du har fått strikka litt også mellom lembing og eksamenslesing.Nydeleg strikkebukse, fine fargar.Kos deg med ferie, klem tante:)

    SvarSlett