lørdag 4. juni 2011

Gjesterom

I påsken startet vi oppussingen av et rom som tidligere har vært barnerom. Det har nå vært gjesterom, og jeg har syns det har vært helt grusomt å gå inn dit. Utslitte vegger som bærer preg at det har vokst opp fire barn.
Slik så det ut rett etter at hadde startet jobben:Her hadde vi rivd ut et stort klesskap og begynt på takmalingen. På tide med oppussing??!!

Slik ble resultatet:På gulvet var det før gulvteppe, det har blitt rivd ut og vi har lagt parkett. På veggene er det nå panelplater som har blitt malt i en lys gråfarge.Billybokhyller er smarte:)Nytt klesskap og en kommode har det blitt.Før vi startet oppussingen var det en gammel tapet på ene veggen. (Vises på det øverste bilde). Tapeten syns vi var litt morsom, så jeg fikk lirket av et helt stykke som vi har rammet inn.

Vi er veldig fornøyd:) Det har blitt et koselig og veldig praktisk rom. Der vi har fått utnyttet plassen max. Nå kan vi ta i mot gjester uten å være flau over gjesterommet.

3 kommentarer:

 1. Å så fint rommet vart!! Fine farger og praktisk innreia.Heilt utruleg kva ein kan få til med måling,parkett og mykje pågangsmot. Kanskje eg kjem og overnattar ein dag...Klem tante:)

  SvarSlett
 2. Utrolig flott! Og så koselig at dere rammet inn en del av det gamle tapetet :D

  SvarSlett
 3. Føler meg truffet da du sier at det bærer preg av at det har vokst opp 4 barn der ;)
  Ble veldig fint!

  Espen Huset

  SvarSlett