torsdag 6. oktober 2011

Samstrikk

For noen uker siden var jeg hos Erica og vi hadde en koselig strikkelunsj. Da strikket jeg på VM-genseren og hun mente jeg burde gi meg selv en slags "strikkebelønning", etter at jeg ble ferdig med VM-genseren. Hun kom frem med en strikkeoppskrift på et nydelig babyteppe og mente at det kunne være et passende belønningsprosjekt. Hun mente også at vi kunne ha en samstrikk. (altså at vi strikker på det samme prosjektet samtidig, for å motivere hverandre osv...) Som tenkt så gjort.

VM-genseren ble ferdig montert på mandag og halsen ble ferdig strikket på tirsdag kveld, før jeg igjen satte meg på bussen til Oslo. (Bilder av genseren kommer i helgen, var mørkt på tirsdag kveld, så da passet det litt dårlig å ta bilder).

I går kveld var det klart for belønningsstrikkingen og da gikk startskuddet for samstrikkingen. Erica strikker i lys/mellomrosa babyull fra Dalegarn (samme fargen som genseren jeg viste i forrige innlegg har) og jeg strikker i en ny lillefarge i babyull fra Dalegarn. Liker fargen så godt :D

Vi er begge to studenter med eksamener og forskjellig utover høsten, så noe sluttdato har vi ikke bestemt.
Bildet under viser en liten smakebit på hvordan teppet blir. Ikke så godt å få frem det ordentlige mønsteret, men dere ser fargen ihvertfall. Teppet blir ca. 80 x 100 cm.
Estonian Lullaby Baby Blanket, designet av Evelyn A. Clark

1 kommentar:

  1. Har du lagt merke til at alle våre samstrikk har vært/er tepper? :D

    Flott genser til bonden!

    SvarSlett