lørdag 26. november 2011

Førjulsforberedelser

For noen år siden broderte jeg en adventskalender til meg og en til lillebror. I flere år har jeg ikke hatt fremme kalenderen min, men i år fikk jeg lyst til å ta den frem. En adventskalender må jo nesten ha gaver, så for noen uker siden fikk jeg en idé om hva jeg kunne pakke inn, som ikke er for tungt eller for stort og samtidig litt morsomt. Jeg har pakket inn to vitaminbjørner for hver dag og lørdagene er det godteri. Syns jeg skal ha for kreativiteten;)
Gavene passet det god å pakke inn i kveld, siden kjæresten er på julebord med jobben, og jeg koser meg hjemme alene, med hund og katt:)
så blir han overrasket over innholdet i pakkene. (iallefall de første dagene)
Da er adventskalenderen klar for i år:)
(trykk på bilde for å se kalenderen bedre)

I sommer lurte svigermor på om jeg ville strikke ullsokker til henne, og det er jo ikke noe problem. Hun syns nok jeg er litt håpløs som lovte henne sokker i sommer, men ikke har fått det enda. He he... Det er rett og slett, fordi vi tenkte hun kunne få ullsokker til jul. (Hun vet ikke at jeg har blogg, så tar sjansen på å vise dere sokkene) Ikke bare ville hun ha ullsokker, men de skulle være i "ordentlig" garn som hun kalte det. Det som for henne er ordentlig sokker, er ullsokker strikket av raggsokkgarn.
Ullsokkene er nå ferdige og klare til å bli pakket inn. Også disse er strikket i Blueberry Waffle Socks mønster, på pinne 3,25. I tillegg hadde Erica et sokkepar liggende strikket i raggsokkgarn, som hun ville jeg skulle ta og gi bort til henne, så da blir det to par raggsokker til svigermor i år.

Nå skal jeg kose meg med ribbe, mormors lefser og julebrus:) Vi blogges!

2 kommentarer:

  1. Hei! Så fin kalender, så kreativt med gavene da. Han blir vel litt sjokka, hihi. Nydelig sokker også med fint mønster. Blir nok svigermor fornøyd og varm på beina. Vi også koste oss med ribbe og julebrus i går, nam nam. Ha en flott søndag!

    SvarSlett
  2. Hei!!Så geniale pakker på kalenderen,blir spennande å opne etterkvart...:)Du har brodert mange kalendarar du, her skal vi snart henge opp to av dei. No blir svigermor glad, skikkeleg raggsokkar varmar godt!!Ha ei fin ny veke, klem tante og Thea.

    SvarSlett