søndag 5. februar 2012

Carolina, Last Queen of Naples

Jeg har strikket et par ullsokker til meg selv. Så kaldt som det er nå om dagen, så trenger man ull. Sokkene er strikket i Opal på pinne nr. 2,5 og det gikk med 66 gram. Oppskriften jeg har brukt på disse heter Carolina, Last Queen of Naples. Likte veldig godt mønsteret, så har planer om å strikke flere sokker etter dette mønsteret.
Sokkene er i størrelse 37-38

Etter at jeg var ferdig med mine sokker, bestemte jeg meg for å bruke opp restene på et barnesokkepar. Av erfaring vet jeg at det er greit å få brukt opp garnet med en gang, ellers blir det bare liggende en liten rest. Jeg ble ferdig med en sokk og kom til helen på neste sokk, men da var det ikke igjen mer garn. Uflaks!
Heldigvis har Erica et Opal-nøste i samme farger liggende, så jeg skal få litt av det, slik at jeg får ferdig sokkeparet:)
Ha en fin søndag!

5 kommentarer:

 1. Jeg vil OG kunne strikke sokker på engelsk! Det skal sies at jeg ikke har lagt så veldig stor innsats i å prøve å lære meg det heller! Men snart-snart skal jeg jammen meg prøve igjen!
  Disse sokkene så jo kjempefine ut, og jeg tror jeg har et nøste med opel liggendes også:)

  SvarSlett
 2. Har du forresten et tips til hvor man finner sokkeoppskrifter på nett?

  SvarSlett
 3. Få fint! Elsker de mange farver:)

  SvarSlett
 4. Flotte sokker i fine farger. Kjolen nedenfor er nyyydelig ! Blir fint til ei lita søt prinsesse ja :-) Ha ei fin helg !

  SvarSlett
 5. Hei! Travle tider med eksamen? Lenge siden du har blogget nå. Håper alt går bra. Sikkert laget mye fint i det siste. Håper du viser det fram :) ha en fin uke og 17.mai!

  SvarSlett