mandag 8. november 2010

Torsdag 2. desember kl. 15.00

Torsdag 2. desember kl. 15.00 er jeg ferdig med min siste eksamen for i høst og jeg har juleferie:)
Gleder meg masse, frem til da venter deg meg noen travle uker. Siden jeg i løpet av de siste dagene i november og første i desember skal ha fire eksamner på under en uke. Det blir nok derfor av naturlige årsaker ikke så mye tid til strikking.

På fredag var jeg på en forelesning i Oslo, på BI. Jeg drog innover på torsdag og var på hyggelig besøk hos Erica og familien. Vi var en tur på strikkedilla der jeg fikk kjøpt litt forskjellig garn og vi var på Perlehuset. Der har de så utrolig mye flott!! Kjøpte mange morsomme knapper. Bilde av de kommer i neste innlegg:)

Syns dette ble et så fint bilde av en av orkideene mine.

Nå skal jeg skrive en oppgave som skal leveres på fredag!
...er plutselig tilbake med noe nytt:)

2 kommentarer:

  1. Hei hei! Du har nok en travel tid foran deg med eksamener ja, fire på en uke er mye. Meeeeen man kommer seg gjennom det, blir ekstra deilig å bli ferdig da :) Supert med lang juleferie da, god tid til juleforberedeler og strikking og ikke minst masse kos! Lykke til med lesing og eksamener :) Klem

    SvarSlett
  2. Hei:)Så fint med litt avkobling med shopping i Oslo då! Du får ei travel tid framover, men du greier det du!! Lykke til med oppgåva du jobbar med,klem tante:)

    SvarSlett