tirsdag 1. februar 2011

Scrappekveld

På søndagskvelden fikk jeg plutselig veldig lyst til å scrappe litt igjen. En av grunnene var nok at jeg tidligere på dagene hadde tatt frem noen album jeg har gjort ferdig og i tillegg de jeg ikke har gjort ferdig. En av albumene jeg ikke har gjort ferdig, er en med bilder fra to Tysklandsturer jeg har vært på. Spesielt fra den siste turen manglet det mest. I løpet av noen timer fikk jeg ordnet en del sider, så nå gjenstår det bare tre sider før albumet er ferdig. Blir så ivrig når jeg holder på at jeg helt glemmer av klokka. Viser noen av sidene som ble til i løpet av kvelden...
Når jeg holder på med slike album bruker jeg først å sortere bildene og legge de bildene som hører sammen for seg. Videre prøver jeg å finne ark som passer til hver av bildebunkene. Mens jeg driver på må jeg si at det er litt mye styr rundt omkring på kjøkkene. Derfor passa det ekstra godt at kjæresten var på jobb, så slapp jeg å tenke på at noen syns jeg rota;)
Syns det er fint å gjøre litt mer ut av bildene, enn å bare sette de inn i en vanlig album. Blir mye koseligere, men det er vell smak og behag.

4 kommentarer:

 1. Så flink du er! Jeg har enda igjen å framkalle noen bilder fra guttungens liv, og han fyller 4 år snart.

  SvarSlett
 2. Scrapping ser veldig artig ut. Jeg har ikke forsøkt meg på det enda, men har alltid hatt lyst. Var det med tid da....

  SvarSlett
 3. Gøy med scrapping selv om det krever litt tid og fantasi. Fryktelig enkelt å ty til ferdigprintede album fra nettet, men det har jo ikke samme sjarmen;)
  Jeg får se hva jeg ender opp med til lillemann, noen minner skal hvertfall dokumeteres!

  SvarSlett
 4. Så fine sider du har scrappet! Jeg synes også det er mye kjekkere å gjøre litt utav bildene enn å bare sette de i et album. Gøy med scrapping! :):)

  SvarSlett