mandag 21. november 2011

Estonian Lullaby Baby Blanket

Bloggtørke - kalles pausen jeg har hatt nå. Ikke i mangel av prosjekter å vise frem eller ting å blogge om, men lysten til å blogge har vært helt borte. Bloggtelleren min viser at det er en god del innom bloggen min, men nesten ingen kommenterer. Ikke en gang på innlegget om VM-genseren. Da blir det kjedelig å blogge. Hvorfor skal jeg bruke tid på å blogge da? Jeg har prøvd å få dere lesere til å komme med tilbakemeldinger, for å kunne gjøre bloggen bedre, men INGEN kom med noen ting?!?! Om det ikke er ros, så tar jeg i mot ris også, for med det viser dere at dere vil være med å gjøre bloggen bedre!

Dette babyteppet ble ferdig for noen uker siden. Trådene ble festet, deretter la jeg teppet i vann og milo, før jeg la det ut på en madrass, der det fikk ligge til det var helt tørt. Mønsteret kom med en gang tydeligere frem og jeg fikk rettet det ut og dratt litt forsiktig der det trengtes. Teppet måler 105x85 cm og det gikk med akkurat 350 gram Dale babyull og jeg brukte pinne nr. 3,5.
Liker SÅ godt lillafargen, så godt at jeg har planlagt å strikke en babyjakke, votter, luer og sokker i matchende, men da sammen med hvitt.

Her ligger teppet på sengen til en enkel form for blokking
Enklere å se mønsteret på dette bildet


Ha en fin ny uke!

7 kommentarer:

 1. Heisan ! Nydelig teppe og flott farge :-)) Synes mønsteret er kjempefint; det er så lekkert med slik kunststrikk.
  Skjønner deg godt jeg.. Det kan være veldig kjedelig å blogge, når man ser at det er mange innom, men få legger igjen kommentarer... litt sånn til meg også.. Men jeg syns det er kjekt å få arkivert det jeg lager, når jeg har laget det osv.. Det kan virke som det er vanskelig å komme inn i bloggverdenen, både på interiør og håndarbeid, og så er det gjerne enten eller på de temaene..Jeg liker begge deler og besøker både interiør- og håndarbeidsblogger, og prøver så godt jeg kan å legge igjen kommentarer både her og der. Man må nok være veldig flink på den fronten også, tror jeg.
  Syns du lager masse fint; det har du alltid gjort, så lenge jeg har kjent deg i bloggverdenen :-) Stå på videre !
  Har både mønster fra deg og garn til fisketeppet liggende.. SKAL lage det en gang :-))) Husker du strikka et slikt teppe, men det er vel på gammelbloggen din, eller er den sletta ? Ha ei fin og kreativ uke !!

  SvarSlett
 2. Flott teppe i lekker farge. Og litt av en jobb!

  SvarSlett
 3. Lekkert teppe, liker at ikke alt til baby nødvendigvis må være i lyse pastellfarger :)

  Når det gjelder fravær av kommentarer så kan dette kanskje ha en sammenheng med at i alle fall ikke jeg klarer å kommentere med Google-kontoen min (det kan visstnok endres dersom jeg skifter fra internet explorer). Du er ikke den eneste hvor dette ikke fungerer hos, og i mange tilfeller blir det til at jeg dropper å kommentere når det kommer opp feilmelding (men nå har jeg lært, jeg velger "kommenter som navn/nettadresse").

  SvarSlett
 4. Hei :) Nydelig teppe og fin farge. Også genseren under en kjempe fin! Jeg ser også mange er innom bloggen min, men nesten ingen som legger igjen et lite spor. Da føles det ingen vits noen ganger, men blogger også for få en liten oppsummering selv av alt jeg lager. Men blir bloggtørke noen ganger på alle sammen tror jeg, lysten til å blogge går jo alltid litt opp og ned. Må virkelig blogge nesten hver dag for å bli en populær blogg tror jeg, og det koster jo så mye tid. Jeg syns det du viser fram er alltid fint, så bare å fortsette! Masse inspirasjon å hente her i vertfall! Det finnes så mange blogger så det varierer vel etter hva folk ønsker å se og lese om. Ha en fin uke :)

  SvarSlett
 5. Det er ikke så mange som kommenterer hos meg heller, men jeg blogger mye for min egen del også. Så utrolig bra teppet ble etter en omgang med vann! Nå fikk jeg veldig lyst til å forte meg med mitt eget. dvs det MÅ jeg jo nesten, det skal jo tas i bruk om en 7-8 uker...

  SvarSlett
 6. Tusen takk for tilbakemeldingen alle fem!!! Setter jeg utrolig stor pris på:)

  SvarSlett
 7. Hei du:)Teppet vart nydeleg!!Lilla er ei flott farge og det var eit kjempefint mønster....Litt av ein jobb du har gjort her.Klem tante:)

  SvarSlett