torsdag 24. november 2011

Sokker til Broder`n

Lillebror trengte ullsokker, han er ikke så liten når det gjelder sokke-størrelse og han har blitt mye lengre enn meg, men lillebror det er han. Ullsokkene er derfor i størrelse 44 2/3. De er strikket i dobbel Fabel på pinne nr. 3,5 og det gikk med tre nøster. Mønsteret er Blueberry Waffle Socks som jeg har brukt mange ganger før og som jeg virkelig liker kjempegodt. Anbefales!
Fargen på garnet ble godkjent, heldigvis, han er litt kresen når det gjelder klær og farger, men disse ble slik han ønsket. I tillegg fikk han tåfellingen slik han ville ha den også ;-) Han ville nemlig ha fellingen i sidene og ikke jevnt utover.

4 kommentarer:

 1. Hei! Nydelige sokker, har selv strikket flere par sokker med dette mønsteret. Både fint og enkelt! Fine farger også, så det måtte jo bare bli godkjent! Ha en flott fredag!

  SvarSlett
 2. Fine sokker og supert garn :-)) Sokker er gøy å strikke, og man har alttid bruk for det :-)) Ha ei god helg !

  SvarSlett
 3. Hei:)Ja no frys ikkje veslebror på føtene denne vinteren....:)Fine sokkar,super farge til han dette!Så lurt med tåfellinga,sit kanskje betre på foten slik.Ha ein fin syndag og hels jubilanten og gratuler frå oss!Klem tante.PS:det ligg garn til tre par sokkar her hjå meg, så sei frå om du blir arbeidsledig...:)

  SvarSlett
 4. Det er så greit å gi bort ting som faller i smak, uansett om det er til lillebror eller svigermor :D

  SvarSlett