torsdag 15. desember 2011

Fridag

I dag har jeg fri fra jobb, noe som er utrolig godt. Jeg har sovet litt lenger enn jeg ellers har muligheten til å gjøre, vi fikk spist frokost sammen og ellers slapper jeg mest av. Har gått med vond hals og hoste i snart en måned, men i går var jeg hos legen og fikk beskjed om at jeg hadde en form for lungebetennelse. Så da er det greit å slappe av, noe jeg merker at kroppen trenger også.
Jeg har fått festet tråder og sydd på merket mitt på et par ullsokker til, som også skal bli julegave. De er strikket i dobbeltråd Fabel på pinne nr. 3,5 og jeg har bare brukt opp restegarn. (tommel opp!). Mønsteret er også på disse Blueberry Waffle Socks, og de er i størrelse 42-43.
I tillegg har jeg fått pakket inn de siste julegavene og akkurat nå har jeg en nisse til vinpose i vaskemaskinene for toving. Blir spennende å se resultatet når den er ferdig.

4 kommentarer:

 1. Hei! Så fine sokker, nydelige farger. Så mye fint du lager på så kort tid. Nå skal jeg endelig få tid til å se på den Flickr tingene, ferdig med eksamen. Kan endelig tenke på litt andre ting og litt håndarbeid igjen. Ha en fin helg!!! :)

  SvarSlett
 2. Hei:)Nok eit par nydelege sokkar, du er produktiv om dagen!!Håpar det går bra med deg, ikkje moro å ha noko i lungene:-(.Ynskjer dikkan ei god helg og god bedring Nina.Klem tante:)

  SvarSlett
 3. Flotte sokker ! Uff, du er ikke den enste som hangler for tida... Ikke gøy nei. Har vært mye syke i huset her i høst, og det har ikke sluppet taket ennå nei... Legen sier det er veldig mye infeksjoner i høst, og her har de to minste hatt kraftig ørebetennelse to ganger bl.a.Håper su blir bra i lungene dine; det er visst mye mykoplasma ute og går. Har enda ei som er syk ennå; ho hoster og trøbler litt med hals osv.. Får håpe vi blir friske til jul. God bedring du også :-)))

  SvarSlett
 4. Hei Nina! Selvfølgelig skal du få kjøpe forrige søndags luke i adventskalenderen :) Tusen takk for ditt bud :) Bare send en mail med navn og adresse til meg: virre-virre-vipp@hotmail.com

  SvarSlett