fredag 2. desember 2011

Rosa og grått babysett

I vår strikket jeg denne babybuksa og djevellua og i løpet av sommeren bestemte jeg meg for hvilken babyjakke jeg ville strikket til buksen. Mønsteret i babyjakken fant jeg i SandnesGarn sitt hefte som heter babytepper og hentesett. I denne oppskriften var det lagt opp til at man skulle sy i armene tilslutt. Jeg har blitt så glad i raglanfelling, det gjør både gensere og jakker veldig fine, også er det veldig enkel montering. Så ut i fra hullmønsteret og eget hode med diverse babyjakke strikkeerfaring ble denne jakken til. Da jeg var ferdig med jakken hadde jeg fortsatt litt rosa babyull liggende, så jeg strikket et par babysokker også. De har fått grått bånd.


I går kveld fikk jeg sydd i hjerteknapper og en pynteknapp som det står "lille" på. Knappen er kjøpt i en butikk på Gjøvik som selger Snella og Petronella knapper.

I tillegg har jeg strikket en djevellue til siden i vår, den første jeg lagde er nok helt nyfødt størrelse, så jeg tenkte det var greit å strikke en lue i litt større størrelse. Buksen, jakken og luen er strikket i Dale babyull på pinne nr. 2,5 og det er i størrelse 3 måneder.


Buksen har fått elefantknapper og en Snella og Petronella knapp som det står "skatt" på. Så jakken og buksen tilsammen blir "lille skatt"Da vil jeg ønsker dere som titter innom meg en GOD HELG!!!!!!!

7 kommentarer:

 1. Nyyydelig! Kjempefint med knappene "lille skatt".

  SvarSlett
 2. Nydelig sett du har laget!

  SvarSlett
 3. åååh, helledussen! For et utrolig nyyyydelig sett! *elsk

  SvarSlett
 4. Hei :) For et nydelig sett du har strikket. Nydelig mønster da, og kjempe søtt med knappene. Elsker fargekombinasjonen også. Ha en kjempe fin helg!

  SvarSlett
 5. Hei igjen. For album så har jeg laget en konto på flickr.com. Der laster du opp bildene du ønsker i sludeshowet. Også for å få den på siden på bloggen din må du legge til en ny gadget som heter Album. Og i det vinduet må du da velge kilde Flickr, også klikke bruker. Og da fyller inn Brukernavn(mitt brukernavn er med flere ulike tall og bokstaver?) Også må du kanskje fylle inn en linke eller noe, og da skal det komme på hvor du ønsker på bloggen. Men hvis ikke virker må du kanskje lage slideshowet på flickr, husker ikke om jeg gjorde det. Men hvis du ikke får det til så bare spør :) Ser at du kan også bruke piccasa men vet ikke hvordan lager det. Så godt at du har juleferie allerede da, masse god tid til håndarbid. Sjalu, hehe! Bare 13 dager til jeg har ferie, nedtelling, hehe. Håper du får til det albumet nå! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Dette var nydeleg!!Fine farger, flott mønster og søte knapper, fantastisk:).Klem tante:)

  SvarSlett