lørdag 10. desember 2011

Helg

Da er vi ferdig med en uke til og julen er nå litt nærmere. Jeg har lagt bak meg en ganske travel uke, med både overtidsjobbing på jobb og et jobbintervju. Det betyr at det har vært litt begrenset tid til strikking. Likevel har jeg fått strikket et par sokker som skal gis bort til jul. De er strikket i ONline på pinne 3,25 og er i størrelse 42-43.
Mens jeg holdt på å ta bilde av sokkene kom lille pusen. Han syns nok at jeg skulle ta bilde av han også, eventuelt ville han nok ha litt kos oppå teppet. He he
God Helg til dere!
Tusen takk for alle de koselige kommentarene dere har lagt igjen:) Stor klem

3 kommentarer:

 1. Flotte forseggjorte sokker i fine farger :-)) Mottakeren blir nok kjempeglad ! Takk for tips om rundpinner; det er noe jeg har tenkt på leeenge, men gjør aldri no med det, heheh..Ligger i en stor mappe her også :-))
  God helg !

  SvarSlett
 2. Hei. Så fine sokker! Fint mønster og kjempe fin farger, hvilket merke er det? Nydelig! Jeg skal se på de flickr tingene om noen dager, har det så travelt med lesing og julehandel. Så skjønn han pusen deres er! Ha en fortsatt kjempe fin helg!

  SvarSlett
 3. Hei!!Kjempefine sokkar i nydelege farger og mønster:)Godt med helg etter ei lang veke,håpar jobbintervjuet gjekk fint:)(vi kryssar fingrane).Ha ei super helg,klem tante:)

  SvarSlett