onsdag 4. januar 2012

2012

Starten på et nytt år, betyr også starten på flere nye prosjekter og ikke minst mange planer for hva man ønsker å lage i det kommende året. Jeg har lenge hatt mye babyull fra Sparkjøp liggende, som jeg ikke har hatt noen planer for. I desember fikk jeg en ide om å bruke garnet til dukkeklær. For flere år siden kjøpte jeg meg en Babyborn dukke for å kunne bruke som modell til dukkeklær jeg strikket. Så langt har det blitt lite klær på dukken, bare en julekjole med lue og sokker og et sett til. Siden jeg vet med meg selv at jeg kanskje fort vil gå lei og at det bare ville bli med et nytt sett til dukken, luftet jeg ideen min med Erica, som venter en jente om ikke mange dagene. Hun likte ideen min. Så nå skal vi hver måned dette året strikke et dukkesett, det kan være kjole med tilbehør eller bukse, jakke og lue osv. 
Denne måneden skal vi strikke utedresser med tilbehør, som skal toves.
Garnet som jeg liggende, som nå skal bli til dukkeklær. Både babuyll, forskjellig effektgarn og noe Tove rester etter et teppe jeg strikket for noen år siden. Sistnevnte skal brukes opp denne måneden.
Her er garnet oppi en av mine hjemmelagde strikkekurver.
I tillegg har jeg fått bestilling på en Mariusgenser med rundfelling. Så i den andre tovede strikkekurvnen min har jeg garnet til den genseren.
Nå skal jeg gjøre ferdig en barselgave jeg holder på med, slik at jeg snart kan starte på disse spennende prosjektene.

2 kommentarer:

  1. Så koselig å ha felles prosjekter. Du er like effektiv med strikkepinnene ser jeg.
    Lykke til med alle nye prosjekt. Klem

    SvarSlett
  2. Jeg gleder meg veldig til alongen vår!

    SvarSlett