fredag 13. januar 2012

Fredagsoppdatering...

... og det på selveste fredag den 13.

På mandag kom hverdagen igjen, da var det slutt på ferie og arbeidslivet og i stede tilbake på skolebenken. Det merkes på tiden til å kunne strikke og dermed blir mengen å blogge om til dere også redusert. Slik blir det nok noen måneder fremover. Jeg skal ha tre eksamner i løpet av halvåret i til sammen 55 studiepoeng, så arbeidsledig det er jeg aldri!
MEN 21. mai 2012 kl. 15.00 er jeg ferdig!!!!
Det gleder jeg meg virkelig til. Inntil da skal jeg prøve å blogge så mye jeg bare klarer, har jo lyst til det, men er ikke alltid jeg har fått strikket noe ferdig, slik st jeg har noe å kunne vise frem.

Jeg holder på med januardukkeklærne, jeg har igjen å feste tråder og tove de i maskinen, så skal dere få se. I tillegg venter jeg på at Lydia skal komme til verden, slik at jeg kan overlevere barselgaven, og vise det frem til dere :)

I går kveld hadde jeg ikke lyst til å strikke på Mariusgenseren og ikke feste tråder på dukkeklærne, nei jeg hadde lyst til å strikke noe til meg selv. Lenge siden sist... Til bursdagen min fikk jeg et nøste Opal av Erica, et nøste i spreke farger som jeg lenge har hatt lyst til å strikke av. I går kveld fant jeg det frem. Så nå holder jeg på å strikke sokker til meg selv :D
Er det ikke et lekkert nøste?

Ønsker dere med dette en riktig kreativ og god helg!!

2 kommentarer:

  1. Hei :) For et nydelig nøste, elsker fargene. Godt med litt spreke farger. Lykke til framover på skolen, dette klarer du nok uten problemer. Her går det bare i praksis lenge framover. Så da er det godt når endelig helgen kommer og kan slappe av litt. Ha en fin helg :(

    SvarSlett
  2. Så kule de sokkene blir! Jeg har jo et nøste selv, mulig jeg må herme litt.

    SvarSlett