søndag 22. januar 2012

Tovet dress med tilbehør

Jeg fortalte for noen innlegg siden at Erica og jeg skal strikke et sett til babyborndukken for hver måned. Dette for å få brukt opp restegarn og annet garn jeg ikke vil bruke til noe annet.

Denne måneden var det jeg som valgte mønster og det falt på Modell 3 fra Sandneshefte 0702. Garnet jeg har brukt er Sandnesgarnet Tove, strikket med pinnenr. 3,5. Jeg har strikket dressen, to luer og sko. På torsdag ble det tovet i vaskemaskinen på 40 grader. Syns resultatet ble veldig bra, siden vaskemaskinen tovet passe mye.
Dressen har ikke fått glidelås enda,  men viser dere settet likevel. Denne luen er i de samme fargene som jeg har brukt i dressen.
Jeg hadde flere garnrester i Tove liggende, og derfor ble det en lue til. Selv om fargene i luen ikke er brukt i dressen, passet det greit sammen. Til dressen gikk det med 87 gram og til tilbehøret brukte jeg 42 gram.

Fortsatt har jeg nok garn til en dress til, men vet ikke helt om jeg får tid til å strikke en dress til denne måneden. Vi får se...
I morgen er det mandag igjen og ny studieuke. Ønsker dere en fin ny uke!

6 kommentarer:

 1. Veldig søte dukkeklær du har strikket.
  Like spennende hver gang hvordan tovingen blir, men dette ble jo perfekt.

  SvarSlett
 2. For en nydelig dress, elsker fargene. Du strikker nå så fort syns jeg, og kjempe fint når tovet det da. Smart måte å få brukt opp litt restegarn. Jeg får vel begynne å strikke igjen denne uka, er jo så travelt når går i praksis. Men planlegger å strikke noen puter da. Spent på hva ditt neste prosjekt blir, må jo ha noe å strikke på mellom alt skolerbeid. Ha en flott uke!

  SvarSlett
 3. Jeg syns du er effektiv om dagen=)Kjekt å få brukt opp litt restegarn. Her går det i kluter og gryteunderlag for å få brukt opp litt bomullsgarn.
  Ellers er neste prosjekt en heldress i str 2 år!

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 5. Så utrulig søt! Du er kjempeflink:) klem

  SvarSlett
 6. Kjempefin dress med nydeleg blåfarger.Eit artig prosjekt for å få brukt opp restegarn.Ventar spent på fortsettelsen...Klem:)

  SvarSlett