tirsdag 17. januar 2012

Forsøk på sabotasje?

Siden begynnelsen av desember har jeg strikket flere sokkepar. Sokkestrikkingen min er det nok ikke alle som liker like godt. Når jeg ikke strikker, legger jeg som oftest fra meg strikketøyet på salongbordet. Flere ganger har jeg kommet tilbake og begynt å strikke, også har jeg oppdaget at tråden fra sokken til nøstet er blitt ødelagt. Nøste og strikketøyet ligger på akkurat samme plass, som jeg la det fra meg. I helgen skjedde det igjen. Tror det må være et forsøk på sabotasje eller en måte å protestere på ;)
På den måten blir det flere tråder å feste, og ikke bare to tråder som det normalt blir, når man strikker sokker.
Her ser dere at tråden ved hjelp av tenner har blitt ødelagt og ikke lenger henger sammen. Sabotøren er ingen andre en lille pusen, som sikkert syns det er kjempemorro. Mest utrolig er det at han lar alt ligge i ro, bare ødelegger tråden og ikke tar med seg nøste og leker med det. Som jeg ville trodd han skulle gjort.

1 kommentar:

  1. Haha, så søt han lille pus er. Er nok et hint at du må legge vekk strikketøyet og kose med han istedenfor. Utrolig rart at han bare biter av tråden og går vekk, våres valp forsvinner jo med hele nøstet. Så morsom de dyra er noen ganger altså! Ha en fin kveld :)

    SvarSlett