torsdag 6. desember 2012

Klarer jeg 30 følgere før 31.12.12 kl. 23.59?

Akkurat nå mens jeg sitter her og skriver dette innlegget har jeg 10 følgere av bloggen min, men jeg håper det kan bli flere. Slik at det kan bli mer liv på bloggen. Det å se at besøks-telleren går oppover og å få kommentarer på innleggene sine øker lysten min til å blogge.

Derfor setter jeg i gang en liten utfordring. Dersom jeg får minimum 30 følgere innen 31.12.12 kl. 23.59, vil jeg trekke ut en av de som følger meg, som vil få en overraskelse. For å bli følger trykker du der det står "logg på" på høyre side, under "om meg" og logger deg inn (med google konto, yahoo mm). Deretter får du spørsmål om du vil være offentlig eller privat følger. Etter å ha valgt en av de, følger du bloggen min :)
I tillegg vil en av de som KOMMENTERER under dette innlegget, også bli trukket ut til å få en overraskelse. (både de med blogg og de uten blogg kan kommentere, bare skriv navn og mailadresse, slik at jeg får kontaktet DEG)
For meg hadde det vært morro med en tilbakemelding om hvorfor DU leser bloggen min? Hva jeg kan forbedre? Hva liker du å lese?
Da håper jeg å høre fra DEG :)

*

I kalendergaven i dag fikk jeg to rundpinner,en på 3,5 og 30 cm og en på 3,0 og 30 cm. Dette er virkelig en kjekk størrelse, og er noe jeg lenge har tenkt å skulle kjøpe kjøpe :)

Karipia lager utrolig mye fint,  hun både strikker, hekler, lager kort, og lager smykker mm. Hun hadde lagt ut mange forskjellige øredobber for salg, og av disse var det et par med garn og pinner og et par med garnnøster. Disse måtte jeg som strikkeglad (noen mener gal) bare ha. Og i dag lå de i postkassen. Utrolig fine. Gleder meg til å ta de i bruk! Ta en titt innom bloggen hennes du også!! :)
Jeg har fått enda flere pakker i posten: For litt over en uke siden bestilte jeg tre sokkebøker fra Amazon, og i går hentet jeg pakken. Utrolig mye lekkert. Jeg har nesten lyst til å strikke alle sokkene fra første til siste side i bøkene. Godt jeg har mye sokkegarn. 

Ønsker dere en fin kveld!!
Klem fra Nina

5 kommentarer:

 1. Synes du har en koselig blogg. Du skriver lekende og lett. Ang forbedring så vil jeg nevne jevnligere blogging, langt mellom mai og midten av november. Man må ikke ha noe ferdigstilt for å kunne blogge.
  Ønsker deg en fin adventstid!

  SvarSlett
 2. Eg har vore innom bloggen din før, men eg er ikkje så flink med å kommentera. Men no har eg lagt meg til som følger og skal prøve å kommentere meir :)

  Dati på uformeldt

  SvarSlett
 3. Hei!
  Jeg har nettopp funnet bloggen din da, så jeg kan dessverre ikke si så mye om akkurat hva som "fenger meg" med den. Antagelig vil alt som har med strikking interessere meg ;)
  Blir morsomt å følge deg videre!

  Hilsen Guro

  SvarSlett
 4. Jeg har jo fulgt bloggen din i lange tider Nina, og har også vært så heldig å treffe deg "in real life". Liker bloggen din godt, men er enig i hun over her om at du kan gjerne blogge oftere. Du lager de flotteste ting og jeg gleder meg til å se hva du skal trylle fram av alt det flotte garnet du har fått i kalenderen din i år:)
  Juleklem fra Karipia

  SvarSlett
 5. Kommenterer her jeg også,sent, men godt. Digger deg!

  SvarSlett